Arquitectures arran d´aigua. Foto 1
 
Arquitectures arran d´aigua
Clausurada el 12 de Enero
Museu Maritim de Barcelona
web: www.mmb.cat
     

La Fundació Mies vander Rohe en col·laboració amb Arquitectes per l'Arquitectura (AxA) inauguren avui al Museu Marítim de Barcelonal'exposició"Arquitectures arran d’aigua"dedicadaals waterfrontsia les arquitecturessituades en zones urbanes vora l’aigua, espais que en els últims trenta anys han experimentat importants processos de regeneració urbanaderivatsde la reubicació d’activitats tradicionals com les portuàries iindustrials, redissenyant en molts casos la forma i les funcions de laciutatarran d'aigua.

L'exposició ha estat comissariada per Francesc Muñoz,doctor en Geografia urbana i director de l'Observatori de la Urbanització (UAB),que ha aportat la seva relectura de la informació de l'arxiu del Premi, tal com ja ho va fer a l’ ATLASd’Arquitectura Europea Contemporània(2016)i a partir de la seva investigació sobre la transformació dels fronts d'aigua i l'efecte de la urbanalització, un terme encunyat per ell;i per Ivan Blasii Anna Sala Giralt-Fundació Mies van der Rohe.

L' exposicióes desenvolupa a partir de 68obres pertanyents a l'Arxiudel Premi d'Arquitectura Contemporània dela Unió Europea –Premi Mies van der Rohe(EUMies Award) i ens narraamb imatges, audiovisuals i maquetes les particulars històries d'aquestes arquitectures que construeixen nous espais de relacióamb l’aigua de ciutatscomParís, Copenhaguen, Madrid, Lisboa, Oslo, Donostia o Barcelona.

L'arxiude l’EUMies Awardactualment compta ambuna selecció de3.618 obres i més de 500 maquetes originals. Es tracta d'una recopilacióúnica que permet investigar, analitzar i explicar els principals fenòmens de canvien l'arquitectura europea a través dediferentslectures, i generarpublicacions com l’ATLASo exposicions com la que es presenta al Museu Marítim, o "Spanish Architectures. Crónica desde Europa" queva ser exposadal'any passat a Madrid.

Entre les 68 obres seleccionades a "Arquitectures arran d’aigua" hi ha 4 guanyadores del’EU Mies Award: la Biblioteca Nacional de França de Dominique Perrault architecte (1996-París), el Kursaal de Rafael Moneo (2001 –Donostia), l’Òpera i Ballet Nacional de Noruega de Snohetta (2009 –Oslo) iHarpa, auditori i centre de congressos de Henning Larsen Architects, Studio Olafur i Eliasson Batteríid architects (2013 –Reykjavík.

Una selecció que dóna testimoni de com la transformació delswaterfrontsha estat fonamentaltant en grans metròpolis com en petits nuclis urbans.Més enllà d'aquestaselecció d'obres exposades,tant a l'arxiu online(eumiesaward.com)comen l'ATLASi l'App,el total de les obres queconstitueixen l'arxiu queda obert a múltiples mirades.Amb motiu d'aquesta exposició,s'hacreat a l’App l'apartat"Arquitectures arran d’aigua"per estimular la visita a les obres exposades.

En paraules dels comissaris:"Aquesta exposició és una oportunitat per conèixer una selecció d'arquitecturesde l'arxiu del Premi d'arquitectura contemporània de la Unió Europea–Premi Mies van der Rohe, que comparteixen una ubicació a la vora del’aigua. Cadascuna d’elles desenvolupa una estratègia única per afrontar els reptes de construirciutata través de la transformaciód'aquestsespais. "Ivan Blasii Anna Sala-Fundació Mies van der Rohe“

Aquests espais urbans arran d’aigua, fragments de ciutat en el límit, i ocupats tradicionalment per activitats portuàries, productives o industrials, han estat objecte de regeneració urbana que ha canviat no només la forma i funcions del front marítim o fluvial, sinó, en realitat, la imatge i la fisonomia de la pròpia ciutat.”

Francesc Muñoz

L'exposició va acompanyadad'un catàleg que recull diferentsescritsd'experts d'aquestes ciutats que analitzen lestransformacions viscudes per Barcelona, París, Oslo, Reykjavík, Lisboa, Rotterdam, Marslla, Copenhagen i Amsterdam,ciutats on convergeixen diverses intervencions d'alta qualitat arquitectònica que hanaconseguit reorientaraquestscanvis urbans.

Totes aquestes obres sónaccessibles a través de l'App EUmiesaward,disponible de forma gratuïta per iOS i Androidque permet localitzar les obres nominadesiaccedir a la seva informació.

Organitzadors

L' exposició "Arquitectures arran d’aigua"està organitzada per la Fundació Mies van der Rohe i Arquitectes per l'Arquitectura AxA, amb el suport del Museu Marítim de Barcelona, la Diputacióde Barcelona i el Ministeri de Foment. Col·laboren en l'exposició USM, Viabizzunoi la cooperativa d'arquitectes Jordi Capell i el patrocini de Calaf Constructora i Vbospagna.

Fundació Mies van der Rohe La Fundació Mies van der Rohe va ser creada en1983 per l'Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu inicial de dur a terme la reconstrucció del Pavelló alemany, dissenyat per Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reichper a l'exposició Barcelona Internacional del1 929

.A més d'atendre la conservació i el coneixement del Pavelló Mies van der Rohe, la Fundació promou el debat, la divulgació i la sensibilització sobre l'arquitectura contemporània i l'urbanisme. També promou l'estudi de l'obra de Ludwig Mies van der Rohe i del moviment modern. D'acord amb lasevafinalitat, la Fundació duu a terme diferents activitats com premis, congressos, conferències, exposicions, tallers i instal·lacions.

Destaca entre aquests programes, l'organització, juntament amb la Comissió Europea, delsPremisd'arquitectura contemporàniade la Unió Europea–PremisMiesvan der Roheper adetectar i donar a conèixer la millor arquitectura europea.

Arquitectes per l'arquitectura-AxA

L' Associació arquitectesperl'arquitectura neixel 2011 sota la iniciativa d'un grup d'arquitectes que comparteixen una sèrie d'inquietuds i interessos comuns i que creuen en l’arquitecturacom a eina de progrés i com a reflex cultural fidel de la societat que lafa possible.

La voluntat de l'Associació és destacarels valors passats, presents i futurs de l 'arquitectura, valorant l'interès que ha despertat històricament a Catalunya, i es constitueix com una plataforma d'opinió i acció amb la voluntat d’acollira tots aquells arquitectes compromesos ambles següents idees fundacionals: l'arquitectura entesa com un bé d'interès comú; l’arquitectura entesa com un fet cultural; l’arquitectura i la seva relació amb el món del coneixement i la docència;i l’arquitectura i la seva problemàtica professional.

Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona (MMB), creat el 1936, és un equipament públic dedicat a la divulgació de la cultura marítima i, en especial, a la conservació, preservació i difusió del patrimoni culturalmarítim de Catalunya. L’MMB es troba molt arrelat a la ciutat de Barcelona, tant per la seva pròpia història com per l’edifici que l’acull: el conjunt monumental de les Drassanes Reials de Barcelona, que té més de set segles d’història.

El museu ofereix exposicions temporals i permanents, un programa educatiu i activitats dedicades a tots els públics. La seva col·lecció inclou més de 426.500 registres dedicats a la cultura marítima, una biblioteca del museu especialitzada en cultura i història marítima (28.000 volums, 150 publicacions i 250 models de naus), una botiga especialitzada i un restaurant.

 


Arquitectures arran d´aigua. Foto 2
 
 en Facebook esta exposición comparte en Twitter esta exposición   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • Añade esta expo a tus favoritos
  • Envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano
 

  TODAS LAS EXPOSICIONES DE ESTE ESPACIO  
Catalunya Mar enllà. Tres segles de marina catalana s. XVIII-XX
Catalunya Mar enllà. Tres segles de marina catalana s. XVIII-XX
Hasta el 31 de diciembre de 2029

Catalunya mar enllà. Tres segles de marina catalana (s. XVIII-XX) pretén explicar com un país petit i amb escassedat de recursos naturals i una demografia reduïda a principis del segle XVIII, va esdevenir al segle XIX una potència industrial...  [ver+]
  
Les Sorres X. Un vaixell medieval
Les Sorres X. Un vaixell medieval
Hasta el 4 de febrero de 2022

Les Sorres X. Un vaixell medieval presenta la barca de la segona meitat del segle XIV trobada a Castelldefels l´any 1990 durant les obres de construcció del Canal Olímpic  [ver+]
  
Drassanes i galeres
Drassanes i galeres
Clausurada el 31 de diciembre de 2020

L´MMB inaugura una exposició que recorre la història de la relació de Barcelona amb el mar des de l´expansió catalanoaragonesa per la Mediterrània, transportant el visitant a l´època d´esplendor de les galeres i l´edifici de les Drassanes.  [ver+]
  
Arquitectures arran d´aigua
Arquitectures arran d´aigua
Clausurada el 12 de enero de 2020

Una capbussada a l´Arxiu del Premi d´Arquitectura contemporània dela Unió Europea-Premi Mies van der Rohe que aborda la regeneració de les ciutats europees a través dels seus waterfronts.  [ver+]
  
Dones de mar
Dones de mar
Clausurada el 7 de julio de 2019

L´objectiu de la crida era recollir fotografies que ajudessin a conèixer el paper de la dona treballadora a la mar, i de quina manera se n´ha visibilitzat o invisibilitzat la seva presència per tal de reorientar la narrativa del Museu...  [ver+]
  
Antoni Benaiges
Antoni Benaiges
El Mestre que va prometre el mar
Clausurada el 26 de mayo de 2019

Aquesta és la història d'una promesa que no es va poder complir, la que va fer un mestre als seus alumnes. El mestre era Antoni Benaiges.  [ver+]
  
Port, territori de frontera
Port, territori de frontera
Clausurada el 19 de mayo de 2019

La mostra, estructurada en deu àmbits, parla dels diferents barris portuaris al llarg de quasi cent anys: del 1900 al 1992.  [ver+]
  
Gotes d´Arxiu
Gotes d´Arxiu
El pailebot Santa Eulàlia
Clausurada el 18 de mayo de 2019

En el marc de les activitats per celebrar el centenari del pailebot Santa Eulàlia, us presentem una aproximació històrica al pailebot.  [ver+]
  
Xavier Masro
Xavier Masro
Continents
Clausurada el 3 de marzo de 2019

A la instal·lació Continents l´artista Xavier Masero centra la seva mirada sobre les àmfores, que durant segles van modular l´intercanvi i l?explosió de la cultura mediterrània.  [ver+]
  
7 vaixells, 7 històries
7 vaixells, 7 històries
Clausurada el 31 de diciembre de 2018

Nova exposició semipermanent sobre històries de vaixells on podreu veure exposats alguns dels models de vaixell més destacats del Museu, des de navilis fins a portacontenidors, així com objectes diversos del fons del Museu...  [ver+]
  
From Bubble
From Bubble
Clausurada el 19 de diciembre de 2018

El projecte FROM BUBBLE té com objectiu la visualització i sensibilització de la ciutadania davant de la malaltia de l´Alzheimer.  [ver+]
  
Barcel/on/a/line
Barcel/on/a/line
Green urban strategies from river to river
Clausurada el 26 de julio de 2018

Exposició de treballs de final de grau de UIC Barcelona School of Architecture "Barcel/on/a/line. Green urban strategies from river to river".  [ver+]
  
Camins de ronda
Camins de ronda
Clausurada el 3 de junio de 2018

Exposició que ens apropa al paisatge marítim cultural català, als camins de ronda i els seus usos al llarg de la història.  [ver+]
  
Som l´oceà
Som l´oceà
Clausurada el 31 de diciembre de 2017

La manca de consciència global dels dirigents mundials s´ha tornat a fer palesa un cop més amb el drama dels refugiats.  [ver+]
  
Objectes insòlits
Objectes insòlits
Clausurada el 31 de diciembre de 2017

El Museu Marítim de Barcelona ofereix als visitants una nova visió sobre les seves col·leccions, sota el títol Objectes insòlits.  [ver+]
  
Gotes d´arxiu
Gotes d´arxiu
Clausurada el 31 de diciembre de 2017

Aquest fons empresarial, de gran importància quant a arquitectura naval, té un volum de 106 metres lineals en caixes d´arxiu i 16.416 plànols.  [ver+]
  
100 anys de l´aeronàutica naval. Barcelona 1917-1939
100 anys de l´aeronàutica naval. Barcelona 1917-1939
Clausurada el 19 de noviembre de 2017

El Museu Marítim de Barcelona presenta una nova exposició que commemora el centenari de l´aeronàutica naval, organitzada per la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya i l´MMB.  [ver+]
  
A la vora de la mar
A la vora de la mar
Instruments musicals a la Mediterrània
Clausurada el 15 de octubre de 2017

La mostra vol fer una mirada a la música que ha acompanyat l´activitat humana de les cultures mediterrànies.  [ver+]
  
Titanic the reconstruction
Titanic the reconstruction
Clausurada el 1 de octubre de 2017

L´MMB us presenta l?exposició Titanic the reconstruction, que té com a eix central el model més gran construït al món de l´anomenat "buc dels somnis", a escala 1/30.  [ver+]
  
Miraestels
Miraestels
Clausurada el 24 de septiembre de 2017

L´MMB us presenta aquesta mostra que té com a peça principal l´escultura flotant de Robert Llimós que homenatja al poeta Joan Brossa.  [ver+]
  
Trasmediterránea
Trasmediterránea
Clausurada el 1 de mayo de 2017

El Museu Marítim de Barcelona ha estat el marc escollit per la Compañía Trasmediterránea per celebrar els cent anys de la seva fundació amb una exposició que vol submergir el visitant en la història de la companyia.  [ver+]
  
Carrilho da Graça: Lisboa
Carrilho da Graça: Lisboa
Clausurada el 1 de mayo de 2017

L´MMB i Arquitectes per l´Arquitectura us presentem l´exposició Carrilho da Graça: Lisboa. Aquesta no és una exposició sobre João Luís Carrilho da Graça ni sobre la seva obra, però el seu caràcter antològic és inevitable.  [ver+]
  
Vaixells de joguina (1870-1939)
Vaixells de joguina (1870-1939)
Clausurada el 12 de marzo de 2017

L´exposició té com a objectiu apropar la cultura marítima a través del lleure infantil i revalorar la joguina com a document històric, subratllant la importància de les joguines fetes i construïdes al nostre país.  [ver+]
  
Derelictes
Derelictes
Clausurada el 26 de febrero de 2017

L´MMB us presenta Derelictes, un projecte d´instal·lació artística que estableix una relació conceptual i estètica entre fusta trobada a l´atzar i paper, com a materials expressius que s´usen des de fa milers d´anys.  [ver+]
  
Fills de l´oceà
Fills de l´oceà
Clausurada el 12 de febrero de 2017

Es ret homenatge a tots els pescadors artesanals que viuen del mar i per al mar, que l´estimen i el veneren, i que d´ell obtenen tot el necessari per sobreviure.  [ver+]
  
Vida aquàtica
Vida aquàtica
Clausurada el 5 de febrero de 2017

L´MMB us presenta l´exposició Vida aquàtica, una mostra de l´obra de l´escultor Raül Martínez. Les escultures que es podran visitar al vestíbul del Museu es converteixen metalls de rebuig en animals marins.  [ver+]
  
Teixint cultures
Teixint cultures
Clausurada el 29 de noviembre de 2016

L´MMB us presenta Teixint Cultures, un projecte d´instal·lació a partir de la construcció d´embarcacions artístiques a càrrec dels artistes Rene Müller i Ariane Patout, i de Michael Leuber de la Universitat de CCAA de Salzburg.  [ver+]
  
Construint el territori
Construint el territori
Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya
Clausurada el 15 de noviembre de 2016

L´exposició Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya vol posar en valor l´arquitectura tradicional catalana en tota la seva diversitat territorial i tipològica.  [ver+]
  
Traineres. Suor i salnitre al Cantàbric
Traineres. Suor i salnitre al Cantàbric
Clausurada el 15 de noviembre de 2016

L´MMB us presenta Traineres. Suor i salnitre al Cantàbric, un recull del seguiment que el fotògraf Humberto Bilbao ha fet d´aquest esport de rem en els darrers 15 anys.  [ver+]
  
Jordi Comas
Jordi Comas
Vaixells d'ones, de sal i de sol
Clausurada el 16 de octubre de 2016

ordi Comas aconsegueix captar l´expressivitat d´objectes que arriben de dies de mar, de sal i de sol, restes d´objectes llunyans que la tramuntana ha portat fins al cap de Creus...  [ver+]
  
Conseqüències del Llevant
Conseqüències del Llevant
Clausurada el 30 de septiembre de 2016

Carles Bros, amb elements senzills i objectes trobats, pretén fer entendre a tothom la importància del vent de Llevant pel nostre litoral.  [ver+]
  
Sergi Càmara
Sergi Càmara
Refugiats, l'odissea cap a Europa
Clausurada el 30 de septiembre de 2016

L´exposició del fotògraf Sergi Càmara "Refugiats, l´odissea cap a Europa" dóna a conèixer les rutes cap al continent europeu de molts refugiats de procedència diversa que van a la recerca d´una nova vida...  [ver+]
  
Peces biennals
Peces biennals
Clausurada el 30 de septiembre de 2016

Aquestes peces formen part de les col·leccions de l´MMB i provenen de les Biennals Art Mar celebrades els anys 2005 i 2007.  [ver+]
  
Atureu el vaixell
Atureu el vaixell
Clausurada el 25 de septiembre de 2016

Atureu el vaixell! Els atacs a la marina mercant espanyola durant la Primera Guerra Mundial (1914-1918).  [ver+]
  
Persones que salven persones
Persones que salven persones
Clausurada el 25 de septiembre de 2016

Aquesta instal·lació és resultat de la feina col·laborativa i voluntària de les persones que treballen al Museu Marítim de Barcelona.  [ver+]
  
Pintura subaquàtica. 150 anys d´història
Pintura subaquàtica. 150 anys d´història
Clausurada el 25 de septiembre de 2016

L´MMB ofereix per primera vegada al públic la possibilitat de recórrer la història d´un gènere pictòric força desconegut.  [ver+]
  
Lesbos
Lesbos
DOCfield>16
Clausurada el 4 de septiembre de 2016

El Museu Marítim de Barcelona mostrarà l´exposició fotogràfica Lesbos d´Alessandro Penso dins de la propera edició del Festival de fotografia de documental de Barcelona DOCfield>16.  [ver+]
  
Sal a l'ADN
Sal a l'ADN
Clausurada el 28 de agosto de 2016

Mostra fotogràfica amb obres de Sergi Margalef, que pren com a model la generació de pescadors cambrilencs nascuts abans de la construcció del port de Cambrils, l´any 1933.  [ver+]
  
Rumb a la creativitat
Rumb a la creativitat
Clausurada el 5 de junio de 2016

Vox Prima, els alumnes de 4tr de Primària de l´Escola Castella i el Museu Marítim de Barcelona, es planteja una exposició que mostra el projecte educatiu fonamentat en la creació literària inspirada en el mar i la navegació...  [ver+]
  
Joan Llaverias i Labró
Joan Llaverias i Labró
Llaverias i el Mar
Clausurada el 1 de mayo de 2016

Amb motiu de la commemoració del 150 aniversari del naixement de l´artista català Joan Llaverias i Labró, el Museu Marítim de Barcelona organitza una exposició sobre la seva obra pictòrica referida al mar.  [ver+]
  
... I ara, el Port
... I ara, el Port
Presoner de la nostàlgia: El Port de Barcelona
Clausurada el 17 de abril de 2016

Testimoni darrer d´una gran passió. És l´homenatge de Lluís Almazán al Port de Barcelona. Per a nosaltres, el millor testimoni de reconeixement a l´artista.  [ver+]
  
Anem a la platja!
Anem a la platja!
Clausurada el 17 de marzo de 2016

Aquesta mostra aplega imatges històriques dels arxius municipals i fons de col·leccions dels museus que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana.  [ver+]
  
Bikondoa. El cementiri marí
Bikondoa. El cementiri marí
Clausurada el 4 de febrero de 2016

El Museu Maritim de Barcelona presenta les obres que Alfredo Bikondoa ha creat per a l'ocasió, multidisciplinàries en formes, tècniques i materials.  [ver+]
  
Nits de tinta
Nits de tinta
Obres de la cultura tradicional d'un art de pesca
Clausurada el 27 de enero de 2016

Les pesqueres a la Mediterrània formen part de l´imaginari col·lectiu i conformen un testimoni únic de la nostra identitat.  [ver+]
  
Ona-Ola-Wave. El surf a Catalunya i arreu del món
Ona-Ola-Wave. El surf a Catalunya i arreu del món
Clausurada el 24 de enero de 2016

Exposició històrica i pedagògica sobre aquest esport inventat pels habitants de les illes de la Polinèsia, i que l´home blanc va descobrir arrel dels viatges del capità Cook.  [ver+]
  
Sofia Isus
Sofia Isus
Diari de viatge
Clausurada el 4 de octubre de 2015

Com si fossin imatges creades per a ésser passades de manera calidoscòpica, aquestes aquarel-les realitzades per Sofia Isus al llarg de viatges en vaixells per multituds de mars...  [ver+]
  
Extensió d´aigua salada
Extensió d´aigua salada
Mònica Roselló En RESiDÈNCiA a l´Institut Joan Boscà
Clausurada el 27 de septiembre de 2015

Extensió d´aigua salada és el resultat d´un procés obert de recerca i investigació formal al voltant del mar desenvolupat al llarg d´un curs per Mònica Roselló i un grup d´estudiants de 4t d´ESO.  [ver+]
  
Mark Redden
Mark Redden
La bèstia reinventada
Clausurada el 6 de septiembre de 2015

La bèstia reinventada, feta específicament per a l´MMB, és una culminació de la construcció naval: una combinació de fusta, pintura i imaginació que conforma una oda visual al mar.  [ver+]
  
Francesco Zizola
Francesco Zizola
La profunditat del silenci
Clausurada el 31 de agosto de 2015

A la memòria de les víctimes del naufragi a Lampedusa, el 3 d´octubre de 2013.  [ver+]
  
Art sota veles. Crònica d'un viatge
Art sota veles. Crònica d'un viatge
Clausurada el 30 de junio de 2015

En aquesta exposició, ideada i dirigida pel Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, presentada al Museu Marítim de Barcelona i a l´Alguer, hi podreu descobrir i compartir la crònica d´aquest viatge i d´aquest retrobament.  [ver+]
  
Josep Tenas (1943-1996)
Josep Tenas (1943-1996)
Tenas i el mar
Clausurada el 14 de junio de 2015

Josep Tenas no abandona mai del tot la figuració i hi ha un element present al llarg de tota la seva obra: la mar.  [ver+]
  
Catalunya Ciutats
Catalunya Ciutats
Clausurada el 26 de abril de 2015

Exposició que s?idea a partir dels cents anys de la Mancomunitat de Catalunya, creada el 6 d?abril de 1914 en el marc del Noucentisme.  [ver+]
  
Pirates a la Mediterrànea
Pirates a la Mediterrànea
Clausurada el 20 de abril de 2015

Os presentamos una exposición sobre la piratería en la Mediterránea a lo largo del tiempo.  [ver+]
  
Càmeres submarines
Càmeres submarines
El repte de fotografiar sota l'aigua
Clausurada el 12 de abril de 2015

L'MMB ha organitzat una nova exposició fotogràfica, en aquesta ocasió dedicada a la fotografia submarina i la seva evolució a partir del segle XIX.  [ver+]
  
Donem-li la volta al món
Donem-li la volta al món
Clausurada el 6 de abril de 2015

Exposició de la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) que mostra la Barcelona World Race.  [ver+]
  
Exposició Internacional de Forja Viva
Exposició Internacional de Forja Viva
Clausurada el 1 de febrero de 2015

L'exposició Internacional de Forja Viva mostrarà unes quaranta peces de forjadors contemporanis i artistes del ferro d'arreu del món.  [ver+]
  
Viatge mar enllà
Viatge mar enllà
Clausurada el 31 de diciembre de 2014

La exposición quiere mostrar las diferentes dimensiones de la experiencia de viajar en barco, a través de los elementos físicos y simbólicos que intervienen en cualquier viaje.  [ver+]
  
MontPhoto
MontPhoto
Visiones Acuáticas
Clausurada el 8 de diciembre de 2014

Esta muestra os presenta las imágenes más bellas presentadas al concurso internacional de fotografía de naturaleza MontPhoto, entre el 2011 y el 2014, donde el protagonista es el medio acuático.  [ver+]
  
Josep Segú
Josep Segú
Barcelona Port, fluxos vitals
Clausurada el 7 de diciembre de 2014

Per composar les escenes de la seva ciutat i el port utilitza troballes d?altres creadors al costat de descobertes personals. Un procés lent, comparatiu i sintètic genera aquesta Barcelona de volums multicolors.  [ver+]
  
Barcelona, un producte
Barcelona, un producte
Clausurada el 31 de octubre de 2014

Aquesta mostra de prototips respon a la demanda que la Fundació Vela Oceànica de Barcelona va fer a l?Escola Massana el darrer curs.  [ver+]
  
Carles Piqueras
Carles Piqueras
Marines, paisatge matern
Clausurada el 5 de octubre de 2014

Esta exposición, situada en el vestíbulo del Museu Marítim de Barcelona, presenta 15 obres creadas sobre papel o madera, con los sencillos lápices de colores de siempre, una técnica poco extendida en nuestro país.  [ver+]
  
Gyotaku, capturar el alma de los peces
Gyotaku, capturar el alma de los peces
Victoria Rabal
Clausurada el 28 de septiembre de 2014

Gyotaku: capturar el alma de los peces es una exposición que muestra un atlas de huellas de peces realizados entre los años 2011 y 2014 por el artista Victoria Rabal con la técnica japonesa del gyotaku-impresiones realizadas con tinta china sobre pap  [ver+]
  
Víkings
Víkings
Clausurada el 28 de septiembre de 2014

El mar y los ríos de Europa fueron los aliados de las flotas de barcos vikingos entre los siglos IX y XII d.C. Estos Hombres del Norte atravesaron Europa desde las tierras frías del norte hasta las cálidas costas del Mediterráneo.  [ver+]
  


Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Museu Maritim de Barcelona » Arquitectures arran d´aigua » exposición Nº 49041