Homenatge a Joan Clapera Mayà. Foto 1
 
Homenatge a Joan Clapera Mayà
Clausurada el 2 de Mayo
L´Àmbit Espai d´art
web: www.ambitsantlluc.com

Un dels artistes garrotxins que més ha aportat i contribuït en l'evolució de la temàtica i nous plantejaments pictòrics del paisatge a Olot és en Joan Clapera Mayà.

La seva temàtica no neix d'una visualització estètica, sinó des d'una interpretació personal i una racionalització emotiva. El plantejament expressionista en la seva obra es manifesta amb la intensitat del color i la síntesi de la forma.

Amb aquesta exposició retrospectiva volem retre homenatge a aquest artista olotí, mostrant-ne diverses de les seves obres més representatives: auques, dibuixos, aquarel·les, olis i objectes pintats amb els seus pallers, espantaocells, pagesos, camps llaurats, flors, ... Tot intentant ambientar el seu espai artístic i plasmar el seu món personalíssim, únic en la pintura catalana.

 en Facebook esta exposición comparte en Twitter esta exposición   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • Añade esta expo a tus favoritos
  • Envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
Museo Lázaro Galdiano
La Casa Encendida
Tabacalera Promoción del Arte
CGAC Centro Galego de Arte Contemporánea
Comunidad de Madrid
Artium
San Telmo Museoa
 

  TODAS LAS EXPOSICIONES DE ESTE ESPACIO  
Homenatge a Joan Clapera Mayà
Homenatge a Joan Clapera Mayà
Clausurada el 2 de mayo de 2019

Un dels artistes garrotxins que més ha aportat i contribuït en l´evolució de la temàtica i nous plantejaments pictòrics del paisatge a Olot és en Joan Clapera Mayà.  [ver+]
  


Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Girona » Olot » L´Àmbit Espai d´art » Homenatge a Joan Clapera Mayà » exposición Nº 45014