Álvaro Ledesma. Foto 1
 
Álvaro Ledesma
Estudio sobre el alma

Dos anys després de donar-se a conèixer com a fotògraf i escultor en Lleida amb “Myself” i “Marionnettes”, Álvaro Ledesma torna a Cercle de Belles Arts amb “Estudio sobre el alma” la seva obra pictòrica més recent.

Com un mirall de la nostra pròpia tristesa, Ledesma exposa una sèrie de revulsius retrats de colors bruts i traç borrós, que miren amb cruesa la intimitat agònica però amb calma dels que senten.

L’artista i compositor guipuzcuà inagurarà la mostra divendres 8 de febrer a les 20:00 h a la seu del Cercle de Belles Arts, c/ Major, 24, 1r. 

LEDESMA

Alvaro Ledesma és un artista multidisciplinari que desenvolupa la seva activitat en camps tan diversos com l'escultura, pintura, fotografia, literatura, vídeo, instal·lació, escenografia o cinema.

Partint d'una concepció plàstica del seu treball creatiu, participa a més a multitud de projectes com músic i compositor en espectacles de teatre, dansa, recitals de poesia o festivals de videoart.


Álvaro Ledesma. Foto 2
 
 en Facebook esta exposición comparte en Twitter esta exposición   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • Añade esta expo a tus favoritos
  • Envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
Museo Lázaro Galdiano
La Casa Encendida
Tabacalera Promoción del Arte
CGAC Centro Galego de Arte Contemporánea
Comunidad de Madrid
Artium
San Telmo Museoa
 

  TODAS LAS EXPOSICIONES DE ESTE ESPACIO  
Alumnes Espai Creatiu del Cercle
Alumnes Espai Creatiu del Cercle
Clausurada el 31 de julio de 2019

Exposició de les obre dels Alumnes Espai Creatiu del Cercle, a càrrec de Lupe Ribot.  [ver+]
  
Álvaro Ledesma
Álvaro Ledesma
Estudio sobre el alma
Clausurada el 17 de mayo de 2019

Dos anys després de donar-se a conèixer com a fotògraf i escultor en Lleida amb "Myself" i "Marionnettes", Álvaro Ledesma torna a Cercle de Belles Arts amb "Estudio sobre el alma" la seva obra pictòrica més recent.  [ver+]
  


Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Lleida » Lleida » Cercle de Belles Arts de Lleida » Álvaro Ledesma » exposición Nº 43108