Álvaro Ledesma. Foto 1
 
Álvaro Ledesma
Estudio sobre el alma

Dos anys després de donar-se a conèixer com a fotògraf i escultor en Lleida amb “Myself” i “Marionnettes”, Álvaro Ledesma torna a Cercle de Belles Arts amb “Estudio sobre el alma” la seva obra pictòrica més recent.

Com un mirall de la nostra pròpia tristesa, Ledesma exposa una sèrie de revulsius retrats de colors bruts i traç borrós, que miren amb cruesa la intimitat agònica però amb calma dels que senten.

L’artista i compositor guipuzcuà inagurarà la mostra divendres 8 de febrer a les 20:00 h a la seu del Cercle de Belles Arts, c/ Major, 24, 1r. 

LEDESMA

Alvaro Ledesma és un artista multidisciplinari que desenvolupa la seva activitat en camps tan diversos com l'escultura, pintura, fotografia, literatura, vídeo, instal·lació, escenografia o cinema.

Partint d'una concepció plàstica del seu treball creatiu, participa a més a multitud de projectes com músic i compositor en espectacles de teatre, dansa, recitals de poesia o festivals de videoart.


Álvaro Ledesma. Foto 2
 
 en Facebook esta exposición comparte en Twitter esta exposición   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • Añade esta expo a tus favoritos
  • Envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
Museo Reina Sofía
Tabacalera Promoción del Arte
Comunidad de Madrid
Artium
San Telmo Museoa
La Casa Encendida
Museo Lázaro Galdiano
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
 

  TODAS LAS EXPOSICIONES DE ESTE ESPACIO  
Álvaro Ledesma
Álvaro Ledesma
Estudio sobre el alma
Hasta el 17 de mayo de 2019

Dos anys després de donar-se a conèixer com a fotògraf i escultor en Lleida amb "Myself" i "Marionnettes", Álvaro Ledesma torna a Cercle de Belles Arts amb "Estudio sobre el alma" la seva obra pictòrica més recent.  [ver+]
  


Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Lleida » Lleida » Cercle de Belles Arts de Lleida » Álvaro Ledesma » exposición Nº 43108