Antonio Sampere. Foto 1
 
Antonio Sampere
A peu de tanca

El dia de la inauguració (06.04.2018) hi haurà una xerrada, de les 19 a les 20.30 h, d’un representant de l’entitat Tanquem els CIES.

Exposició fotogràfica del fotoperiodista Antonio Sampere, fotògraf de premsa que treballa com a freelance al nord d’Àfrica per a les millors agències internacionals. L’exposició “A peu de tanca” està organitzada per Stop Mare Mortem amb la col·laboració de l’agència Pressenza, l’Associació Cuidando a quien cuida, i Pedagogía Ceuta.

L’exposició mostra la situació de la frontera sud espanyola en relació a la vulneració dels Drets Humans davant el fet migratori. El recull de fotografies d’Antonio Sampere documenta la dura realitat de la migració al sud d’Espanya, visualitzant i denunciant les vulneracions dels drets de les persones a les fronteras i la manca de vies legals i segures, és a dir de les lleis, que permetin l’arribada dels migrants a Europa.

 en Facebook esta exposición comparte en Twitter esta exposición   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • Añade esta expo a tus favoritos
  • Envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
La Casa Encendida
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Tabacalera Promoción del Arte
Museo San Telmo
CGAC Centro Galego de Arte Contemporánea
Museo Lázaro Galdiano
Comunidad de Madrid
Artium
 

  TODAS LAS EXPOSICIONES DE ESTE ESPACIO  
Antonio Sampere
Antonio Sampere
A peu de tanca
Clausurada el 27 de abril de 2018

L´exposició mostra la situació de la frontera sud espanyola en relació a la vulneració dels Drets Humans davant el fet migratori.  [ver+]
  


Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Badalona » Centre Civic La Salut » Antonio Sampere » exposición Nº 35442