Parc de la Serralada Litoral . Foto 1
 

Exposició sobre el Parc de la Serralada Litoral, produïda per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. La mostra consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

El personatge de la Bruixa de la Pinta d’or (Montcabrer) explica els secrets de l’espai natural, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

Visites guiades per a escolars (divendres a les 11 h) i per a famílies (dissabtes a les 11 h), amb inscripció prèvia al telèfon 93 741 29 30 (horari d'inscripcions: de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Activitat dins els actes de celebració del Dia Mundial dels Parcs (24 de maig) i la Setmana de la Natura (Del 24 de maig al 5 de juny).

Organitzen: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró – Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

 en Facebook esta exposición comparte en Twitter esta exposición   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • Añade esta expo a tus favoritos
  • Envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano
 

  TODAS LAS EXPOSICIONES DE ESTE ESPACIO  
Parc de la Serralada Litoral
Parc de la Serralada Litoral
Clausurada el 8 de junio de 2019

La mostra consta d´una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d´Agnès Perelló.  [ver+]
  


Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Mataró » Can Boet. Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN) » Parc de la Serralada Litoral » exposición Nº 45807