Pedralbes Centre
Av. Diagonal, 609-615
08028 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 93.410.68.21
email: info@pedralbescentre.com
web: www.pedralbescentre.com
   

Pedralbes Centre, el centre de moda alternatiu de Barcelona, és innovador i avançat al seu temps. Ha destacat sempre en les tres facetes més importants d'un centre de les seves característiques: mix comercial, oferta lúdica i compromís social.

Des del seu naixement el 1989, Pedralbes Centre ha acollit les tendències més 'trendy' i ha estat un espai on sempre s'han pogut trobar les marques que seran moda demà. Un espai exclusiu per comprar amb comoditat, sense pressa i amb una proposta de moda amb identitat pròpia.

En el vessant lúdic, Pedralbes Centre sempre ha mostrat una personalitat lliure: el centre va ser el primer a unir iniciativa pública i privada per produir una sèrie de TVC que va portar per títol el nom del centre comercial: ?Pedralbes Centre?. També ha estat pioner en una iniciativa nadalenca com la pista de gel. Des de fa disset anys, l'espai trasllada l'esperit del Rockefeller Center de Nova York al barri de Les Corts mitjançant una exclusiva pista de gel, la primera a l'aire lliure a Barcelona, que permet patinar sota el cel de la ciutat.

En aquesta línia, des de la seva obertura, ha seguit marcant perfil en altres iniciatives com la 'Desfilada d'alumnes de l?Escola superior de Disseny (ESDI)', la ?Desfilada per la Integració? o 'Intenz Diagonal by The Shopping Night Barcelona'. Més recentment, ha estat impulsor de les festes familiars ?Chicytín?.Emmarcades amb aquest esperit, marques amb personalitat, moda alternativa, iniciatives culturals i una oferta gastronòmica fresca i suggeridora són els seus senyals d'identitat.

Compta amb marques com TOUS, BE, ZARA HOME, FUREST, NESPRESSO, TASCÓN, TIMBERLAND STORE, JAVIER SIMORRA, CLARKS, VERDE ESMERALDA, SUNE BY SUEÑOS NEGROS, NEW LOOK, ÍNGRID MUNT i una cuidada restauració amb noms propis com SACHA, MUSSOL, BUBÓ o PLAISIRS DU VIN.

Tot això, sense oblidar marques amb màgia per als més petits, com GOCCO, DIDACMANÍA o PIRULAS, etc.

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Rinat Izhak
Rinat Izhak
Mirar más allá de lo que vemos
Clausurada el 20 de noviembre de 2017

En aquest projecte es pretén apropar l´espectador a la naturalesa a través de l´art.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Pedralbes Centre