Palau de Congressos de Catalunya
Av. Diagonal, 661-671
08028 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 34 933 644 400
email: info@pcongresos.com
web: www.pcongresos.com
 

El Palau de Congressos de Catalunya, amb més de 30 sales  i auditoris per a esdeveniments, es caracteritza per la presència de dues àmplies zones d´exposició.

La sala polivalent posa a la seva disposició un espai de 1.084 m2 amb una alçada de 3,95 m. És una sala molt versàtil ja que es pot arribar a dividir en 18 sales modulables convertint-les en un espai idoni per celebrar esdeveniments tan variats com ara una petita reunió fins un gran banquet o una exposició. Disposa de 2 accessos diferents, un d´ells des dels nostres jardins.

Una altra gran sala del complex i potser la més important donades les seves característiques és la Sala d´Exposicions: un espai ampli amb 2.000 m2  i 7 m d´alçada amb molta claredat gràcies als grans finestrals a banda i banda. La sala es pot dividir en dues sales d´exposicions de diferent mida, una de 600 m2  i l´altra, molt més gran, de 1.450 m2 amb capacitat per a 1.900 persones.

A aquesta sala d´Exposicions hi ha  2 accessos diferents per a descàrregues: un a través del pàrking i del muntacàrregues a l´Avinguda Diagonal amb capacitat per a un vehicle  i una entrada pel públic per l´entrada principal.

Serveis
Disposem d´un departament de manteniment que s´encarregarà d´ajudar-lo en el disseny de l´stand amb electricitat.
En tota l´àrea del centre de congressos oferim l´última tecnologia: banda ampla de 100 MB i Internet WIFI .
I per aquells que necessitin més espai per fer reunions d´empresa, el complex compta amb 50 sales de diferents mides i capacitats incloent les sales de l´hotel  i les carpes situades als jardins del complex.

Instal·lacions
A les nostres instal?lacions, els expositors podran trobar allotjament a l´Hotel Rey Juan Carlos I, amb 432 habitacions. El complex hoteler ofereix els serveis del "The Royal Fitness & Spa" considerat un dels millors spa urbans dels darrers anys. A l´àrea gastronòmica, es pot gaudir dels nostres dos restaurants: el "Polo Restaurant", situat al Hall de  l?Hotel  i amb menú a la carta i buffet, i el restaurant "The Garden, restaurant & Lounge", especialitzat en nova cuina asiàtica i situat al mig dels amplis jardins.

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Jordi Canela
Jordi Canela
Awake
Clausurada el 21 de mayo de 2017

Amb aquesta mostra l´artista, estretament lligat al món del ioga, vol promoure i transmetre l´aprenentatge de l´espiritualitat a través de l´art.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Palau de Congressos de Catalunya