Oslo Graphic Barceloneta
Mediterrània, 4
08003 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 34 93 004 36 31
email: OsloGraphicBarceloneta@gmail.com
web: www.oslographic.org
 

OSLO GRAPHIC BARCELONETA

Quan vam decidir començar aquesta aventura, volíem crear un espai multi-disciplinar enfocat totalment a les Arts Gràfiques. Som un grup d´artistes i dissenyadors que compartim un espai que anem equipant dia a dia, per treballar i per impulsar projectes que tinguin a veure amb l´art, la gràfica, l´edició i les tècniques d´estampació manual.

ESTUDI D´ARTS GRÀFIQUES

 El nostre taller compta amb la infraestructura necessària per desenvolupar projectes d´estampació: gravat calcogràfic (punta seca, aiguatinta, aiguafort, fotogravat), serigrafia i litografia. També disposem d´espai i taules  d´estudi per a grafistes i il·lustradors.

ESPAI OBERT A LA CREATIVITAT

 Més enllà de la pròpia creació, volem que Oslo Graphic Barceloneta sigui un espai obert a altres artistes i dissenyadors, on l´intercanvi d´experiències creatives afavoreixi l´aparició de nous projectes. Disposem d´un espai polivalent on s´hi poden fer seminaris, exposicions, xerrades, presentacions i tot tipus d´esdeveniments culturals; també oferim el nostre taller a persones que vulguin treballar-hi de forma esporàdica i organitzem workshops de serigrafia periodicament.

BOTIGA-GALERIA

Com amants de l´art, ens agrada anar organitzant exposicions eventualment al nostre espai galeria. També hi tenim una sel·lecció d´obra gràfica dels nostres coworkers i d´artistes col·laboradors.

ART, DISSENY I AUTOGESTIÓ

Com a creadors, ens interessa la recerca de la originalitat, l´experimentació i els processos creatius en si mateixos. També estem implicats amb la realitat social i econòmica actual, per aquest motiu optem per l´autogestió i per models de producció i de consum alternatius.

OSLO BARCELONA

Oslo Graphic Barceloneta forma part de l´associació cultural Oslo Barcelona, amb la seu mare al barri de Gràcia (Torrent de l´Olla 164, www.oslobarcelona.com). Apostem decididament per la cultura del handmade i de l´autoproducció amb l´objectiu de potenciar als petits creadors en front de les grans marques, apropant-los al públic final de forma directa.

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Marina Rubio
Marina Rubio
Hiperobjetos
Clausurada el 25 de noviembre de 2017

El procés creatiu d´aquesta artista passa per una fixació en l´objecte, en allò industrial, en allò trobat, en allò reproduït i en allò manipulat.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Oslo Graphic Barceloneta