Galerie K
Carrer de Mèxic, 11
08004 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 34 659 193 2 28
email: info@galerie-k.art
web: galerie-k.art/?lang=ca
 

Galerie K és una galeria d´art modern i contemporani. Fundada el 1998 a Staufen, Alemanya, la Galerie K representa artistes consolidats, així com talents emergents de diferents països i generacions. Les seves creacions van des de la pintura fins a l?escultura i l´art digital i electrònic interactiu.

L´any 2007 la galeria es va traslladar a un nou edifici, la HAUS DER MODERNEN KUNST, que ofereix uns 400 metres quadrats d´espai expositiu. Amb l´objectiu d´oferir un públic internacional més ampli als seus artistes, es va obrir un segon espai permanent a Barcelona l´octubre de 2018. A més, Galerie K participa regularment a la fira d´art de KARLSRUHE.

Amb el pas del temps, Galerie K ha publicat diversos llibres i catàlegs sobre artistes i la teoria de l´art editada per la seva pròpia HDMK Publikationen. La galeria col·labora amb museus i altres galeries comercials per oferir als seus artistes altres mitjans de discurs sobre art i cultura, que és un dels compromisos de la galeria.

 
 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

KUNSTSOMMER 2019
KUNSTSOMMER 2019
Clausurada el 28 de julio de 2019

Laura Iniesta - Peter Kohl - Álex Nogue - Víctor Ramírez y otros.  [ver+]
  
Àlex Nogué
Àlex Nogué
Plast, please, plus
Clausurada el 22 de junio de 2019

Una reivindicación de la singularidad de cada mirada, de la necesidad de salvaguardar lo que nos puede identificar, de la necesidad de una percepción activa y propia.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Galerie K