Euskal Etxea Centre Cultural Barcelona
l´Arc de Sant Vicenç s/n
08003 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 93 310 22 00
email: barcelona@euskaletxeak.org
web: www.euskaletxea.cat
   

L´Euskal Etxea de Barcelona va néixer l´any 1979 amb la voluntat de crear un lloc de trobada entre la gent basca i catalana a la ciutat. Des de llavors ha treballat per a la divulgació de la cultura basca a Catalunya promovent un ampli ventall d?activitats: classes d´euskara, concerts, teatre, festivals de música, literatura i cinema, diferents tallers, xerrades, celebració de festivitats i festes etc.

A més, també és un lloc de trobada de gent basca i catalana, gràcies al txoko que es troba just darrere el restaurant. Alla trobareu un ambient immillorable al bell mig del Born, un espai de trobada on podreu passar la tarda, menjar i beure a preus populars, gaudir amb les activitats culturals , fer costat els equips bascos, i sobre tot, passar una estona agradable!

Per fer viable tot aquest projecte, tenim la inestimable ajuda dels socis i sòcies de l?entitat, que gràcies a les seves aportacions fan possible que la cultura basca sigui a Barcelona. 

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
Museo Lázaro Galdiano
La Casa Encendida
Tabacalera Promoción del Arte
CGAC Centro Galego de Arte Contemporánea
Comunidad de Madrid
Artium
San Telmo Museoa

Paloma Rodríguez
Paloma Rodríguez
Clausurada el 2 de febrero de 2019

Les fotografies en blanc i negre que mostren racons del País Basc es filtren per un aspecte poètic particular, creant nous paisatges que s´entremesclen entre si.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Euskal Etxea Centre Cultural Barcelona