Euskal Etxea Centre Cultural Barcelona
l´Arc de Sant Vicenç s/n
08003 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 93 310 22 00
email: barcelona@euskaletxeak.org
web: www.euskaletxea.cat
   

L´Euskal Etxea de Barcelona va néixer l´any 1979 amb la voluntat de crear un lloc de trobada entre la gent basca i catalana a la ciutat. Des de llavors ha treballat per a la divulgació de la cultura basca a Catalunya promovent un ampli ventall d?activitats: classes d´euskara, concerts, teatre, festivals de música, literatura i cinema, diferents tallers, xerrades, celebració de festivitats i festes etc.

A més, també és un lloc de trobada de gent basca i catalana, gràcies al txoko que es troba just darrere el restaurant. Alla trobareu un ambient immillorable al bell mig del Born, un espai de trobada on podreu passar la tarda, menjar i beure a preus populars, gaudir amb les activitats culturals , fer costat els equips bascos, i sobre tot, passar una estona agradable!

Per fer viable tot aquest projecte, tenim la inestimable ajuda dels socis i sòcies de l?entitat, que gràcies a les seves aportacions fan possible que la cultura basca sigui a Barcelona. 

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Paloma Rodríguez
Paloma Rodríguez
Clausurada el 2 de febrero de 2019

Les fotografies en blanc i negre que mostren racons del País Basc es filtren per un aspecte poètic particular, creant nous paisatges que s´entremesclen entre si.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Euskal Etxea Centre Cultural Barcelona