Centre Cívic Artesà Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6-8
08012 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 932 184 485
email: tramcar@tradicionarius.cat
web: www.tradicionarius.cat/

El C.A.T Centre Artesà Tradicionàrius va ser creat l'any 1993 a partir de la iniciativa de l'Associació Cultural TRAM (formada per músics i persones interessades en la promoció de la música i la cultura tradicional catalana) i de la proposta de l'Ajuntament de Barcelona per assumir la gestió d'un dels centres cívics de la xarxa pública de la ciutat (L'Artesà, al barri de Gràcia). En aquell moment TRAM ja acumulava una notable experiència organitzativa després de cinc edicions del Festival Tradicionàrius, la mostra més important de la música d'arrel tradicional arreu dels països de llengua catalana. El Festival programa concerts i balls i altres activitats al llarg de dotze setmanes (de gener a març).

El Centre Artesà Tradicionàrius és un equipament públic de l'Ajuntament de Barcelona gestionat per l'Associació Cultural TRAM mitjançant un conveni amb Ajuntament de Barcelona, Districte de Gràcia; Ajuntament de Barcelona, ICUB i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El centre disposa d'un teatre-auditori amb una cabuda màxima de 400 persones, una sala d'exposicions, un bar-espai de trobada, dues aules, oficina i altres petits espais annexos. En total, uns 1.400 metres quadrats.

Tot i que el seu àmbit preferent d'actuació és la música tradicional catalana, el C.A.T. incorpora a les seves programacions grups i solistes d'altres tradicions musicals. A banda de les de l'Estat espanyol, occitans, francesos, italians, irlandesos, grecs, etc. han participat a la programació de concerts.


 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Centre Cívic Artesà Tradicionàrius