CC Arenas de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385
08015 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 93 289 02 44
email: informacion@arenasdebarcelona.com
web: www.arenasdebarcelona.com/
   

El vostre centre comercial a Barcelona

Arenas de Barcelona obre les portes novament després de diversos anys d´inactivitat i ho fa sense estar-se de res, amb un espai avantguardista que integra comerç, oci i cultura i que ha sabut conjugar passat i present per tornar a la Ciutat Comtal un dels seus edificis més emblemàtics.

Aquest conjunt, situat a l´antiga plaça de toros de Barcelona, s´ubica en un dels centres turístics i econòmics de Barcelona: la plaça d´Espanya. Un punt neuràlgic que connecta la Gran Via amb l´aeroport del Prat i amb el port de Barcelona per mitjà de l´avinguda del Paral·lel i que se situa a molt poca distància de l´estació de Sants, de manera que esdevé un punt de referència de la ciutat. A més, just al davant d´Arenas de Barcelona es troba la Fira de Barcelona, que cada any acull més de tres milions de visitants. Gràcies a aquest emplaçament excepcional també disposa d´un transport públic immillorable (metro, autobús, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i parades de taxis).

 
 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Human Bodies. Anatomía de la vida
Human Bodies. Anatomía de la vida
Clausurada el 31 de diciembre de 2019

Ya en Barcelona HUMAN BODIES, un íntimo y educativo viaje a través de lo que la piel esconde para mostrar, como nunca antes, el funcionamiento de la máquina más perfecta jamás creada: tu propio cuerpo.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » CC Arenas de Barcelona