Casa de Cultura de Sant Cugat
Castellví, 8
08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Telf.: 935 891 382
email: casadecultura@santcugat.cat
web: www.centresculturals.santcugat.cat/14363
 

La Casa de Cultura és un dels equipaments municipals que formen la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) de Sant Cugat, juntament amb el Casal Mira-sol, el Casino la Floresta i el Casal les Planes.

Després d´una primera fase de reformes integrals dels seus espais, va reobrir les portes la tardor de 2008 amb una nova imatge i un nou caràcter. Es va iniciar així una etapa on la missió és esdevenir un punt de referència per a la ciutat; un espai de creació, producció i difusió, un lloc de debat, de lleure, d'aprenentatge i de participació.

El centre de recursos culturals està a la vostra disposició i us ofereix: oferta formativa trimestral de cursos i tallers; cessió d´espais i de recursos per poder programar les vostres activitats; allotjament d´entitats i/o d´associacions socioculturals que formen part del registre local d´associacions de Sant Cugat; programació cultural estable, espectacles de petit format; exposicions; suport a les entitats de cultura popular.

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
Museo Lázaro Galdiano
La Casa Encendida
Tabacalera Promoción del Arte
CGAC Centro Galego de Arte Contemporánea
Comunidad de Madrid
Artium
San Telmo Museoa

Mirada Interior
Mirada Interior
Biennal de fotografia d´autor de Sant Cugat
Clausurada el 18 de enero de 2019

Exposició colectiva que aplega treballs d´autors de Sant Cugat amb àmplia trajectòria dins l´àmbit de la fotografia.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Sant Cugat del Vallès » Casa de Cultura de Sant Cugat