Can Boet. Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN)
Pablo Iglesias, 83
08302 Mataró (Barcelona)
Telf.: 93 758 24 00
email: cultura@ajmataro.cat
web: culturamataro.cat/ca/direccio-de-cultura

Des del mes de novembre de 2013, Can Boet esdevé un equipament municipal per a la gestió del patrimoni cultural de la ciutat de Mataró, en els àmbits de l'arqueologia de les ciències naturals. Incorpora el centre d'interpretació del jaciment arqueològic de la vil·la romana de Torre Llauder i el Centre de Documentació (CD) del Parc del Montnegre i el Corredor.

Es tracta d'un centre de documentació i de recerca, que té com a objectiu primordial la difusió, el foment i la promoció del patrimoni arqueològic i natural.

El centre integra els col·lectius d'investigadors voluntaris que col·laboren en aquests àmbits: el Centre d?Estudis d?Arqueologia i Història de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central.

 

Activitats familiars cada quart diumenge de mes a les 12 h

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Parc de la Serralada Litoral
Parc de la Serralada Litoral
Clausurada el 8 de junio de 2019

La mostra consta d´una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d´Agnès Perelló.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Mataró » Can Boet. Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN)