Biblioteca Joan Coromines
Josep Pujadas Truch, 1A
08320 El Masnou (Barcelona)
Telf.: 935 57 18 88
email: b.masnou.jc@diba.cat
web: bibliotecajoancoromines.blogspot.com
 

La Biblioteca Joan Coromines és un servei públic municipal obert a tota la població, gestionat per l'Ajuntament del Masnou i integrat dins la Xarxa de Biblioteques Municipal de la Diputació de Barcelona.

Es va inaugurar l'any 1998, amb un espai de 690 m2, va ser remodelada i millorada l'any 2006, i ampliada l'any 2011, de manera que ha passat a ocupar 2.114 m2, dins l'Edifici Centre, on s'allotgen altres equipaments municipals.

Porta el nom de l'escriptor Joan Coromines i Vigneaux (1905-1997), lingüista i autor d'importants diccionaris i estudis sobre la llengua catalana.

La missió de la Biblioteca Joan Coromines és facilitar i promoure l'accés lliure i sense límits al coneixement, a la cultura, a la informació i al lleure, i esdevenir un referent cultural de la població del Masnou.

La Biblioteca disposa d'un fons documental molt ampli i variat: llibres, música, audiovisuals, nombrosos títols de revistes, diversos diaris i col·leccions específiques. Hi trobareu:

  • La col·lecció local, amb força informació sobre el municipi, la seva història, l'urbanisme, els seus personatges il·lustres passats i presents...
  • El fons històric, consultable només a la Biblioteca.
  • El fons especial de turisme.
  • El fons especial de nàutica, amb importants documents originals que il·lustren la història marinera de la nostra població, i també publicacions actuals que el mantenen constantment actualitzat.
  • El Racó de Pares i Mares, secció adreçada a totes les persones interessades en el món infantil (pares, mares, educadors i educadores).
 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Exposició de llibres d´artista
Exposició de llibres d´artista
Clausurada el 22 de junio de 2017

Elisa Pellacani (Itàlia, 1976) periodista, fotògrafa i il.lustradora utilitza diferents llenguatges expressius per a l´elaboració de llibres que són peces úniques.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » El Masnou » Biblioteca Joan Coromines