Biblioteca Joan Coromines
Josep Pujadas Truch, 1A
08320 El Masnou (Barcelona)
Telf.: 935 57 18 88
email: b.masnou.jc@diba.cat
web: bibliotecajoancoromines.blogspot.com
 

La Biblioteca Joan Coromines és un servei públic municipal obert a tota la població, gestionat per l'Ajuntament del Masnou i integrat dins la Xarxa de Biblioteques Municipal de la Diputació de Barcelona.

Es va inaugurar l'any 1998, amb un espai de 690 m2, va ser remodelada i millorada l'any 2006, i ampliada l'any 2011, de manera que ha passat a ocupar 2.114 m2, dins l'Edifici Centre, on s'allotgen altres equipaments municipals.

Porta el nom de l'escriptor Joan Coromines i Vigneaux (1905-1997), lingüista i autor d'importants diccionaris i estudis sobre la llengua catalana.

La missió de la Biblioteca Joan Coromines és facilitar i promoure l'accés lliure i sense límits al coneixement, a la cultura, a la informació i al lleure, i esdevenir un referent cultural de la població del Masnou.

La Biblioteca disposa d'un fons documental molt ampli i variat: llibres, música, audiovisuals, nombrosos títols de revistes, diversos diaris i col·leccions específiques. Hi trobareu:

  • La col·lecció local, amb força informació sobre el municipi, la seva història, l'urbanisme, els seus personatges il·lustres passats i presents...
  • El fons històric, consultable només a la Biblioteca.
  • El fons especial de turisme.
  • El fons especial de nàutica, amb importants documents originals que il·lustren la història marinera de la nostra població, i també publicacions actuals que el mantenen constantment actualitzat.
  • El Racó de Pares i Mares, secció adreçada a totes les persones interessades en el món infantil (pares, mares, educadors i educadores).
 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Sala Parés
Museo Lázaro Galdiano
La Casa Encendida
Tabacalera Promoción del Arte
CGAC Centro Galego de Arte Contemporánea
Artium
San Telmo Museoa

Exposició de llibres d´artista
Exposició de llibres d´artista
Clausurada el 22 de junio de 2017

Elisa Pellacani (Itàlia, 1976) periodista, fotògrafa i il.lustradora utilitza diferents llenguatges expressius per a l´elaboració de llibres que són peces úniques.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » El Masnou » Biblioteca Joan Coromines