Bau, Centro Universitario de Diseño de Barcelona
Pujades, 118
08005 Barcelona (Barcelona)
Telf.: 34 93 415 34 74
email: info@bau.cat
web: ww.baued.es/
   

BAU es un centre universitari de disseny fundat el 1989, adscrit a la UVic-UCC i ubicat al barri de Poblenou de Barcelona. Imparteix estudis universitaris de Grau en Disseny, Màsters i Postgraus, el Diploma en disseny gràfic "BAU Nit", cursos de la Universitat d'Estiu i workshops.

L’any 1989 neix BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Fruit de les inquietuds d’un grup de professionals del disseny amb una ferma vocació docent i pedagògica, es crea un centre d’estudis superiors de Disseny, modern, innovador i pluridisciplinari per complementar els models oferts pels centres formatius més tradicionals i acadèmics que existien a Barcelona en aquell temps.

L’any 2003, el Centre aposta per instal·lar-se al 22@, el districte de la innovació i del disseny de la capital catalana. Es restaura un magnífic recinte industrial de 6.000 m2 habilitant espais específics per a la docència i l’experimentació, pensats per fomentar la innovació i la investigació.

En el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), l’any 2009, BAU consolida la seva proposta i esdevé un centre adscrit a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), erigint-se així com a centre pioner en oferir estudis universitaris de Grau en Disseny. L’any

2011, BAU impulsa el seu primer grup en recerca: GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social) reconegut com a grup emergent per la Generalitat de Catalunya. Coincidint amb el 25è aniversari de BAU, el 2014 s’amplien les infraestructures amb un nou edifici de 2.000 m2.

L’oferta acadèmica de BAU es concreta en les titulacions universitàries de Grau, Màsters i Postgraus. També ofereix altres estudis com el Diploma en Disseny Gràfic “BAU Nit” i la Universitat d’Estiu, a més d’una gran varietat de cursos monogràfics.

La qualitat de la formació de BAU, avaluada per l’AQU –Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya–, certifica el present i el futur del projecte educatiu del nostre Centre.

 

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Barcelona » Bau, Centro Universitario de Diseño de Barcelona