Associaciò Sant Lluc per l´Art - Mataró
Bonaire, 25
08301 Mataró (Barcelona)
Telf.: .
email: santlluc@santlluc.org
web: www.santlluc.org

L'Associació Sant Lluc per l'Art és una Entitat sense afany de lucre que té com a objectius la promoció i la gestió d'activitats artístiques i culturals per tal de fomentar i estimular el coneixement i la creació en el camp de les arts plàstiques, i la divulgació de l'art i dels artistes dins l'àmbit territorial de Mataró i la comarca del Maresme.

L'ENTITAT

L'Associació Sant Lluc per l'Art és una Entitat ciutadana legalment constituïda, amb NIF G62180906, domiciliada a Mataró, al carrer Bonaire número 25, inscrita en el Registre Municipal d'Entitats de Mataró amb el num. 306 i en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el num. 23455.

LOGOTIP

El logotip de l'Associació, en les diferents versions amb color i blanc-i-negre, i amb text o sense, és un disseny original de l'artista Francesc Bas, realitzat altruïstament per a aquesta Entitat.

AGRAÏMENTS

L'Associació Sant Lluc per l'Art agraeix l'ajut econòmic o logístic dels Organismes públics i de les Entitats privades que fan possible l'activitat ordinària. Sense la seva col·laboració aquesta seria del tot inviable.

 en Facebook este centro compartir en Twitter este centro   Como llegar

foto usuario
Iniciar sesión   |   Registrarse
  • añade este espacio a tus favoritos
  • envia este enlace a un amigo
Ver mis favoritos
Elige el idioma de la página
Museo San Telmo
Museo Lázaro Galdiano

Colectiva 15 x 15
Colectiva 15 x 15
Clausurada el 22 de enero de 2017

Colectiva 15 x 15.  [ver+]
  
Trini Gómez
Trini Gómez
Visages
Clausurada el 4 de diciembre de 2016

Exposició de Trini Gómez.  [ver+]
  
 

Inicio » Mapa de museos y exposiciones » Cataluña / Catalunya » Barcelona » Mataró » Associaciò Sant Lluc per l´Art - Mataró